Profil - Advokat Thomas Klausen

Advokat Thomas Klausen er specialist i konkurrenceret med 15 års erfaring i rådgivning om alle sagstyper. 

Thomas har arbejdet med base i Aarhus og Bruxelles, og har rådgivet virksomheder af alle størrelser og mange nationaliteter. Thomas har stor erfaring og fører sager for alle relevante danske myndigheder i relation til konkurrenceret (Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Konkurrencerådet, Konkurrenceankenævnet samt Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet). Thomas har over årene også været engageret i mange processer for EU-Kommissionen og et to-cifret antal udenlandske konkurrencemyndigheder.

Thomas har siden 2014 drevet Advokatfirmaet Thomas Klausen.

Thomas har hyppigt gennemført konkurrenceretlig træning, undervist og holdt foredrag i mange forskellige sammenhænge for virksomheder og andre advokater. Endvidere skriver han en månedlig klumme om konkurrenceret, der bringes i Jyllands-Posten og på Finans.dk. 

Den konkurrenceretlige træning og undervisning er forståelig og operationel i forhold til virksomhedernes praktiske behov, men også baseret på en dyb forståelse for konkurrenceretten.

Kommunikationsformen er uhøjtidelig og med fokus på håndteringen af praktiske problemstillinger i "den virkelige verden".

Thomas er gift med Katrine og sammen har de børnene Michael og Amalie på 7 og 10 år.

Se LinkedIn-profil: