Gratis Dawn Raid Manual

En dawn raid manual er et hjælpemiddel til korrekt håndtering af uanmeldte besøg fra konkurrencemyndighederne. Advokatfirmaet Thomas Klausen har udviklet en kort og præcis manual, der fortæller hver enkelt medarbejder, hvordan vedkommende skal forholde sig.

Obstruktion af konkurrencemyndighedernes undersøgelse kan i sig selv føre til bøde, og enhver virksomhed bør have en dawn raid manual, så medarbejderne ikke træder ved siden af.

At have en dawn raid manual signalerer på ingen måde, at virksomheden har problemer i forhold til konkurrencelovgivningen - snarere tværtimod. Under alle omstændigheder understreges dog, at enhver henvendelse naturligvis behandles fortroligt.

Ring på telefon 50 20 50 10 eller udfyld nedenstående kontaktformular og modtag kort herefter dawn raid manualen gratis og uforpligtende.

Manualen tilbydes til alle virksomheder, men dog ikke andre advokater og lign. Ligeledes sendes manualen heller ikke til fx gmail- eller hotmail-adresser. For god ordens skyld gøres opmærksom på, at dawn raid maualen ikke er eller kan betragtes som juridisk rådgivning, og Advokatfirmaet Thomas Klausen påtager sig ikke ansvar for tab eller skader, der direkte eller indirekte skyldes brug af dawn raid manualen, så længe et egentligt klientforhold ikke er etableret, hvilket det ikke er ved fremsendelsen.

 

 

Kontaktformular